Kişisel Verileri
Koruma Kanununa uygundur

Provimes; 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) uyumludur ve gereksinimleri yerine getirir.
30 Gün Ücretsiz Kullan

KVKK Uyumlu
Profesyonel Yönetim Sistemi

Provimes Profesyonel Ziyaretçi Yönetim Sistemi kullanın; 6698 sayılı kişisel verileri koruma kanununun Hukuki yaptırımları ve para cezaları ile karşılaşmayın. Misafirleriniz kayıtlarını kendileri yapsınlar. Girişte kimlik kartı, ehliyet gibi belge almanıza gerek kalmasın.
Provimes’in akıllı algoritmaları sayesinde ziyaret sıklığı süresine bağlı olarak verileriniz arka planda otomatik olarak anonimleştirilsin.

Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (KVKK)
amacı, kapsamı ve şirketinize yükümlülükleri nelerdir?

Kanunun Amacı

Provimes; uzun yıllar boyunca 
test edilmiş bir LOG (İz Takibi) 
alt yapısına sahiptir. 
Bu detaylı LOG sistemi sayesinde tüm kullanıcıların her hareketi izlenmekte ve kayıt altına alınmaktadır. 
Bu sayede sistem tüm kullanıcı hareketlerini takip ederek profesyonel bir İz takibi sunar.

Kanunun Kapsamı

Provimes; uzun yıllar boyunca test edilmiş bir LOG (İz Takibi) alt yapısına sahiptir. Bu detaylı LOG sistemi sayesinde tüm kullanıcıların her hareketi izlenmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Bu sayede sistem tüm kullanıcı hareketlerini takip ederek profesyonel bir İz takibi sunar.

Kanunun Yükümlülükleri

Kurum İhtiyaçlarına göre BULUT veya SUNUCU Lisanslama seçenekleri mevcut’dur. BULUT sistemini tercih eden Kurumlar için; Kurulum, Yedekleme ve Donanım yatırımı ihtiyaçlarını ortadan kaldırır. BULUT sisteminde tüm versiyon güncellemeleri otomatik ve ücretsiz olarak yapılır.

Kanunun Cezaları

Kurum İhtiyaçlarına göre BULUT veya SUNUCU Lisanslama seçenekleri mevcut’dur. BULUT sistemini tercih eden Kurumlar için; Kurulum, Yedekleme ve Donanım yatırımı ihtiyaçlarını ortadan kaldırır. BULUT sisteminde tüm versiyon güncellemeleri otomatik ve ücretsiz olarak yapılır.

Provimes ile şirketinizde KVKK'yı
nasıl uygular ve süreçleri nasıl yönetirsiniz ?

KVKK'ya uygun Aydınlatma
ve Açık Rıza beyanı

Provimes kayıt panelleri sayesinde ziyaretçi giriş noktalarında 6698 sayılı kanunun gereği olan "ilgili kişiyi aydınlatma yükümlülüğü" yerine getirilerek "açık rıza beyanı" hızlı ve kolayca alınır.

KVKK Başvuru Yönetimi

Ziyaretçiler veya kişiler herhangi bir zamanda
kanuni hakları olan kişisel verilerini silme veya anonimleştirme taleplerini provimes kayıt panelleri üzerinde yer alan, KVKK başvuru formu üzerinden yapabilir.
Provimes KVKK Başvurularının yönetimi için akıllı bir süreç ve bildirim yönetim sistemi sunar.

Kişisel veri Anonimleştirme işlemi

Provimes KVKK Başvurusu sonrası uygun görülen kişisel
verileri İşlemler menüsü aracılığı ile anonimleştirir.
Yapılan işlemler kayıt altına alınarak saklanır.

Otomatik Anonimleştirme

Provimes sahip olduğu akıllı algoritmalar sayesinde 
ziyaretçilerin ziyaret sıklıklarını hesaplar. 
Ziyaretçi sıklığı parametrik olup, kurumların belirlediği sürelere göre provimes otomatik anonimleştirme işlemi yapar.

Yetkilendirme ve İz (Log) takibi

Provimes; Kişisel verilerin güvenliği için detaylı bir menü yetkilendirme ve İz (Log) takibi sistemine sahiptir. 
Provimes kullanıcıları ihtiyaç duyulan güvenlik seviyesine göre yetkilendirilir.
KURUMSAL
ARAÇLAR
UYGULAMALAR
DESTEK

Copyright © 2019 Provimes Tüm Hakları Saklıdır.

userbookchevron-downbullhornyoutube-playcalculator linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram